fbpx

WE LOVE SNEAKERS AND FASHION

Shop nye styles fra de brands du elsker

Alle dine
favorit-brands

Skab din helt egen unikke stil med de fedeste trends inden for fashion. Shop blandt anerkendte mærker som Na-Kd, BLS, Arkk, Vans, HALO og mange andre populære brands. Vores udvalg er altid på forkant med de nyeste trends, om du er på udkig efter sneakers, tøj eller accessories!

HERRE

Når vi henter nye varer ind til herre, handler det for os om at give dig muligheden for at skabe en unik stil. Uanset om du går efter en kraftig attitude eller et elegant look, kan du være sikker på at vores udvalg kan hjælpe dig på vej!

KVINDER

Vores styles til kvinder gør det muligt at skabe de fedeste outfits der både er elegante og rå på samme tid. Vi udvælger nøje alle vores items, så du kan style dit outfit præcis som du vil.

UNISEX

Hver gang vi opdaterer vores udvalg, sørger vi for at indhente de fedeste styles som både passer til mænd og kvinder. Vores unisex varer bestilles fra nogle af de mest trendende brands i Skandinavien.

OM OS

SneakerSnob er en dansk multi-brand fashion butik beliggende i Holbæk. Med afdelinger til både kvinder og herre, kan du være sikker på at finde de nyeste styles der passer til dig. SneakerSnob byder på et stort udvalg af både danske og internationale mærker. Alle varer bliver nøje udvalgt af vores indkøbere i bl.a København, Stockholm, Milano, Amsterdam og London. Vi ligger vægt på et tidsløst design, krydret med tidens tendenser og vores egen personlige smag. Udover tøj har vi et stort udvalg af sneakers, som er en stor del af fundamentet i vores butik.
Vi har lovet os selv, at turde at tage chancer når det gælder om at have fingeren på pulsen hele tiden.

BRANDS

MANGLER VI DIT FAVORIT-BRAND?

Savner du bestemte brands hos os, eller har du bare lyst til at give os dine forslag til nye brands vi bør holde øje med? Så send os en besked på Instagram med dit favorit-brand.

SNEAKERSNOB ApS

CVR: 40211942

Ahlgade 58 4300 Holbæk

Telefon: 59430201

E-mail: store@sneakersnob.dk

©2020 All rights reserved. Created by MIEDIA